//
you're reading...
Uncategorized

Op Noord Outdoorpark

Media_httpwwwopnoordn_sbepf

zometeen klimmen…

Outdoorpark Op Noord

Helemaal vernieuwd in 2011 is ons Outdoorpark.

Gebouwd in het mooie groene stuk van onze locatie tussen de esdoorns, hebben we diverse outdoor stations gebouwd:

Een afgeschermd boogschiet terrein met 6 doelen op rij, waar we de schietvaardigheden van onze deelnemers kunnen testen. Wordt ingezet voor alle denkbare doelgroepen, van kinderfeest tot bedrijfsuitje. En van schoolsportdag tot senioren ontmoeting.

Hoog boven de grond hangt ons hoogteparcours, waar menig aapje jaloers op is. Elf spannende bruggen, geschikt voor de doelgroep 9+. Ook voor volwassenen een pittige uitdaging. Als eerste locatie in Nederland uitgerust met het veiligheidssysteem van Bornack, waarbij het onmogelijk is om ongezekerd over het parcours te lopen. In te zetten in allerlei programma’s, maar ook spontaan te bezoeken tijdens de weekends en op woensdagmiddag. In combinatie met midgetgolf en vrij spelen op ons plein, het betaalbare alternatief voor het dagje uit. Vanaf € 6,00

Gebouwd tussen bomen en op losse palen staat ons teambuilding gedeelte. Thema’s als samenwerking, vertrouwen, challenge by choice en communicatie staan centraal bij deze opdrachten. Deze tot 10 meter hoge opdrachten staan in combinatie met diverse teamspellen centraal in onze teamtrainingen. Diverse doelgroepen en doelstellingen kunnen hieraan worden gekoppeld. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, zodat we onze programma’s en mogelijkheden kunnen toelichten in de betreffende omgeving.

Tussen de bomen vind u ook onze speleobox, met maar liefst 40 meter kruiplengte. Het Nederlandse poldermodel voor de Belgische grotten. Leuk als onderdeel in een van onze programma’s, kan tevens worden bezocht i.c.m. hoogte parcours.

Advertisements

About eisema

I'm just a nice guy all over the internet

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: